Majonez Kętrzyński najlepszy do kanapek , mięs i sałatek.Posiada kremową konsystęcję,wyrazisty smak ,wspaniale pachnie.
Składniki:
20dag. makaronu (Bartolini Durum)
15 dag.sera żółtego.
15dag. szynki drobiowej
1mała papryka czerwona
1 średni ogórek zielony
3 łyżki Majonezu Kętrzyńskiego
szczypiorek , koperek
sól ,pieprz
Wykonanie:
Ugotować makaron w osolonym wodzie.
Pokroić w drobną kostkę ,paprykę,ser,ogórek,szynkę.Wrzucić wszystkie składniki do salaterki,dodać drobno posiekany szczypiorek i koperek.Następnie połączyć z 3 łyżkami Majonezu Kętrzyńskiego.Doprawić solą i pieprzem według uznania.
Smacznego!
Majonez Kętrzyński kliknij tutaj
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz