Na pewno każdy z Was pamięta znakomity smak ciasta wiśniowego,które wypiekały nasze babcie.
Mówiąc szczerze trudno w dzisiejszych czasach znaleźć produkt ,który przybliżył by nam ten beztroski smak dzieciństwa.A jednak na przeciw naszym oczekiwaniom - Firma Bahlsen wyprodukowała Krakuski-biszkopty o smaku ciasta wiśniowego z czekoladą.
Produkt:Biszkopty o smaku ciasta wiśniowego.
Opakowanie:145g.
Duży asortyment produktów.
Skład:syrop glukozowo-fruktozowy, cukier,maka pszenna,14%,czekolada{cukier,miazga kakaowa,tłuszcz kakaowy,emulgator:lecytyny,aromat},przecier jabłkowy,masa jajowa pasteryzowana,tłuszcz roślinny,zagęszczony sok wiśniowy 2,1%,kakao o obniżonej zawartości tłuszczu1,4%,słodka serwatka w proszku {z mleka},substancja utrzymująca wilgoć:syrop sorbitolowy,emulgator:E471,substancja zelująca:pektyna.g
Bahlsen jest synonimem najwyższej jakości wypieków, doskonałych procesów i struktur. Od pokoleń rozkosz jedzenia ciastek kojarzona jest z nazwiskiem Bahlsen. Znakomity smak, wysoka jakość i zaufanie do produktów uczyniły firmę Bahlsen tym, czym jest dzisiaj: nowoczesną, nieustannie odnoszącą sukcesy firmą rodzinną.Firma zmienia się wraz ze zmieniającymi się przyzwyczajeniami i upodobaniami konsumentów. Wychodzenie naprzeciw zmianom i śledzenie trendów to siła innowacyjności firmy Bahlsen. Zespół specjalistów pełnych doświadczenia, fachowej wiedzy i niezbędnej kreatywności pozwala firmie sprostać największym wymaganiom rynkowym. To dzięki ich fachowej wiedzy i zaangażowaniu konsumenci zawsze otrzymują produkty o niezmiennym wysokim poziomie jakości. Ponadto we wszystkich obszarach działalności przedsiębiorstwa duży nacisk kładziony jest na jakość.
Opinia:Po otwarciu paczki ciastek ,ulotnił się bardzo przyjemny zapach wiśni i czekolady.biszkopty w środku miękkie ,świeżutkie.Tym smakiem za którym tęskni nie jedna osoba można zrobić przyjemność dla podniebienia.Nie zawierają sztucznych barwników. Z całą pewnością mogę polecić biszkopty o smaku ciasta wiśniowego.Smacznego!
Jabłkowe również mogę polecić a tych jeszcze nie jadłam :) Na pewno spróbuję :)
OdpowiedzUsuńZapraszam na: http://szybkie-gotowanie.blog.pl